Articole off-page SEO Press

Auto în rate- cea mai avantajoasă ofertă

Auto în rate- cea mai avantajoasă ofertă

După îndelungate căutări, în sfârșit ai găsit mașina visurilor. Urmează să faci o alegere, dacă o plătești integral sau dorești auto în rate.

Că și procent, în țara noastră, tot mai mulți oameni optează pentru un împrumut când vine vorba de o achiziție mai costisitoare. Pe locul doi se plasează contractul de leasing, iar pe ultimul loc, așa cum era de așteptat este plata cu cash. Fiecare dintre aceste variante are avantaje și dezavantaje, însă, alegerea unei mașini depinde de mai mulți factori cum ar fi tipul, prețul, condițiile impuse de bănci sau de furnizorii de contracte de leasing.

Cea mai eficientă plată este desigur cash-ul pentru că elimină din start toate costurile cu comisioane și dobânzi. Dar această metodă de plată nu este la îndemâna oricui.

Auto în rate

Dacă vrei să-ți schimbi mașina la câțiva ani, sau să achiziționezi una pe care ți-o dorești din tot sufletul și nu-ți permiți să o achiți integral, atunci leasing-ul este cea mai bună variantă. În baza contractului mașina beneficiază de garanție, astfel problemele mecanice și costurile acestora nu sunt în grija ta.

Există pe piață în acest moment oferte avantajoase de auto în rate fără avans sau dobânzi la dealerii auto. Unul dintre aceștia este Auto-Dan SRL. În acest fel, se face că, achiziția unei mașini în rate să fie aproape la fel cu plate în avans dar pe o perioadă mai lungă de timp.

Procedura de a obține o auto în rate nu este dificilă și nici de lungă durată. Cumpărătorul trebuie să ofere o serie de documente pentru dosar.

Auto în rate de la Auto-Dan SRL

Specialiștii noștri vă recomandă să luați în calcul toate cele trei variante, în funcție de nevoile fiecăruia. Se are în vedere posibilitatea achitării ratelor în avans ceea ce duce automat la evitarea comisioanelor și dobânzilor.

Pentru toate informațiile pe care le doriți vă așteptăm la  auto-dan.roLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps