Articole off-page SEO Press

Cât de scump poate să te coste un serviciu de web hosting ieftin?

Cât de scump poate să te coste un serviciu de web hosting ieftin?

Un scenariu apocaliptic pentru orice afacere online este că într-o zi, atunci când deschizi calculatorul să constați că totul a dispărut. E-mailuri, baze de date, liste, facturi, chiar și întreg site-ul în sine. Este o situație în care nu dorește să se regăsească nici un proprietar iar acest lucru poate să fie cauzat cel mai des de o defecțiune hardware, viruși sau erori umane.

În mod normal, orice serviciu de web hosting oferă soluții de back-up iar acesta este un lucru important de urmărit atunci când se alege serviciul de găzduire.

Citește si articolul: Brățările Amunis din pietre naturale – culoare și finețe

Limita de spațiu și trafic, așadar, nu sunt singurele aspecte importante.

Back-up se referă la procesul în care serverul realizează o dată pe zi, săptămânal sau lunar o copie de rezervă a tuturor informațiilor care se regăsesc pe site, în funcție de pachetul ales. Copia de rezervă este păstrată în siguranță și în cazul apariției unor situații neprevăzute clientul poate solicită această copie și să restaureze toate informațiile.

În cazul în care această varianta de back-up a fișierelor importante, atunci trebuie să îți asumi în fiecare zi un risc enorm. O dată ce au fost șterse de pe server toate datele legate de website și nu există o copie de rezervă a acestora, toată muncă ta va dispărea și va trebui să reiei totul.

O companie profesionistă ce oferă servicii de web hosting oferă întotdeauna clienților pachete de servicii bine conturate, astfel încât să fie întâmpinate toate nevoile actuale și viitoare. Atunci când vine vorba despre alegerea serviciilor de hosting nu trebuie să fie important doar prețul pentru viitorul utilizator ci și performanțele și serviciile suplimentare pe care le include pachetul respectiv. Webteam este o companie care pune la dispoziția clienților cele mai performante servicii de găzduire web, având un raport calitate – preț foarte bun și având la baza tehnologii de ultima generație. Suport dedicate 24/24, asistență, bandă de internet garantată la fiecare plan, trafic optim pentru fiecare tip de pachet de servicii și numeroase avantaje care au drept scop menținerea online non stop a site-ului web.

Te mai poate interesa articolul: Domeniul web, o componentă esențială al oricărui blog de succes



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps