Articole off-page SEO Press

Ce alergii pot fi provocate de îmbrăcăminte

Ce alergii pot fi provocate de îmbrăcăminte

Te-ai gândit vreodată că poți avea alergii de la îmbrăcăminte? Trebuie să fii atent la ce piese vestimentare îți cumperi, pentru ca un cumva compoziția materialului lor sau vopseaua să conțină substanțe, ce îți pot declanșa alergii. Mulți dintre noi nu știm că chiar și hainele pot provoca alergii la nivelul pielii.

Erupțiile reprezintă probleme la nivelul pielii, ce sunt frecvente și pe care le întâmpină mulți oameni. Când erupțiile cutanate sunt reprezentate de mâncărime, oamenii dau vina adesea asupra alergiilor. De cele mai multe ori, oamenii se gândesc la alergiile alimentare, la alergiile provocate de animale sau polen, la alergiile la medicamente⁠ sau la alergiile determinate de detergenți și lichide parfumate. Cu toate acestea, oamenii nu trebuie să treacă cu vederea îmbrăcămintea, ca o posibilă cauză a declanșării erupțiilor alergice.

Tipuri de alergii ce pot apărea din cauza pieselor de îmbrăcăminte

Cea mai întâlnită cauză de alergie la îmbrăcăminte este din cauza contactului cu nichelul. Acesta se găsește în blugii albaștri, jachete, centuri și accesorii. Astfel de alergii apar de obicei la nivelul ombilicului, unde se așează pantalonii în jurul taliei.

Alt articol de blog : Cum Să Te Simți Bine În Îmbrăcăminte Aleasă De Tine – Fashionicon.Ro

îmbrăcăminte

O altă cauză ce poate provoca alergii din cauza îmbrăcămintei sunt pigmenții. Cobalt, este un pigment folosit pentru a da hainelor nuanțe de verde strălucitor și poate provoca dermatită de contact, în special persoanelor alergice la nichel.

Dermatita de contact textilă este un tip de alrgie și este caracterizată de obicei prin: roșeață și mâncărime. Simptomele pot întârzia să apară câteva ore sau chiar zile, de la ultimul contact cu materialul ce provoacă alergia.

Astfel de incidente nu se produc dacă alegi să porți haine de calitate superioară din colecțiile magazinului online, Fashionicon.ro. Materialele din care sunt confecționate hainele de la aceștia nu dăunează în niciun fel corpului uman și în plus, au o textură fină și țesături delicate.

Următorul articol de blog : Covorașe auto de cea mai bună calitate – Topcarinterior.roLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps