Articole off-page SEO Press

Colanți damă – cum să îi porți cu stil?

Colanți damă – cum să îi porți cu stil?

În ciuda la tot ceea ce vedem la televizor sau chiar și online, modelele de colanți damă nu sunt pantaloni și nu pot să fie purtați ca atare. Tocmai de aceea trebuie să respecți câteva reguli simple și de bun gust pentru a te asigura că ținuta ta este una în care arăți bine și te simți confortabil în același timp.

Cum trebuie să porți colanți damă?

Regula de aur, atunci când porți colanți damă este să reții că nu sunt pantaloni. Colanții sunt mai degrabă o alternativă mai călduroasă la dresuri și se potrivesc cel mai bine la fuste, rochii sau chiar un pulover XXL. În afara sălii de sport, oricât de opaci ar fi nu poți să le asortezi cu topuri scurte. În schimb poți opta pentru tricouri și pulovere lungi de inspirație masculină care te vor ajuta să îți creezi un look decent și de bun gust. Dacă este vorba despre colanți damă din bumbac, atunci se aplică aceleași reguli ca mai sus. Spandexul dar și bumbacul sunt două tipuri de materiale care se subțiază atunci când se întind pe picior.

colanți damă

Singura excepție de la regulă sunt colanții din piele deoarece aceștia pot să fie purtați exact ca o pereche de pantaloni normali. Asigură-te doar că se aseamănă cu o pereche de pantaloni skinny și nu cu un echipament pe care să îl porți în sala de sport. Dacă vrei să folosești colanții pentru a compune o ținută office atunci este recomandat să eviți culorile stridente sau imprimeurile.

Descoperă cele mai frumoase modele la Fashimo

Dacă ai nevoie de colanți damă care să te ajute să compui ținute de efect, atunci tot ce trebuie să faci este să intri pe website-ul www.fashimo.ro. Colanții sunt excelenți și sunt disponibili în variante pentru orice tip de vreme. Nu ezita să îi porți deoarece îți vor asigura confortul pe durata unei zile întregi.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps