Articole off-page SEO Press

De ce să pastrezi numele de domeniu și serviciile de găzduire web la același furnizor?

De ce să pastrezi numele de domeniu și serviciile de găzduire web la același furnizor?

Deși majoritatea firmelor care oferă servicii de găzduire web oferă ambele servicii, poți cumpăra numele de domeniu și separat. Atât găzduirea cât și numele domeniului, trebuie utilizate simultan pentru a putea avea un website funcțional.

Achiziţionând simultan ambele servicii de la același furnizor vei avea parte de mai multe avantaje iar cel mai important este costul deoarece nu vei face două achiziții separate. În afară de costuri mai sunt o serie de avantaje care merită să fie luate în considerare atunci când iei o astfel de decizie:

Vei gestiona mai ușor un singur cont pentru găzduire web și nume de domeniu

Mai ales dacă ai mai multe website-uri, acestea vor putea fi gestionate mai ușor din același panou de control. Pe piață vei putea găsi servicii de găzduire web sau găzduire WordPress care includ și numele de domeniu în pachet pentru a fi mai rentabil. Totodată, este mult mai comod să utilizezi un singur cont pentru gestionarea site-urilor tale. De asemenea, poate să fie destul de neplăcut să constați la un moment dat că numele domeniului a expirat la furnizorul de la care l-ai achiziționat și nu poți să îți continui activitatea.

Alt advertorial SEO asemănător: Cum poate să îți afecteze afacerea calitatea suportului tehnic pentru găzduire web?

Atunci când înregistrezi numele domeniului și achiziționezi serviciul de găzduire de la același furnizor nu va fi necesar să aștepți Site-ul va fi activat mai repede.

Prețul, un factor decisiv

Achizitionand serviciile necesare de la același furnizor și costurile vor fi mai reduse. De exemplu, multe firme oferă gratuit să înregistrezi un nume de domeniu și va fi totul mult mai simplu de gestionat.

Webteam îți pune la dispoziție pachete de găzduire web gândite pentru afaceri mici dar și pentru cele mari, acoperind cele mai importante nevoi. Prin achiziționarea unui nume de domeniu și al unui pachet de servicii de găzduire web de la același furnizor vei avea parte de toate aceste avantaje și gestionarea site-urilor va deveni foarte simplă. 

Următorul articol: Rochii de damă – Cum să alegi varianta potrivită?1 thought on “De ce să pastrezi numele de domeniu și serviciile de găzduire web la același furnizor?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps