Articole off-page SEO Press

Dezinsecţie ploşniţe – descoperă cum poţi scăpa eficient de acestea

Dezinsecţie ploşniţe – descoperă cum poţi scăpa eficient de acestea

Problemele cauzate de ploşniţe trebuie luate în serios iar cea mai bună soluţie este să se apeleze la o firmă de dezinsecţie care deţine soluţiile optime pentru a scăpa de această problemă neplăcută. Ploşniţele sunt insecte parazite de culoare roşie cu corpul turtit şi cu miros urât caracteristic care trăiesc în crăpăturile pereţilor sau mobilierului, hrănindu-se cu sange uman. Înţepătura insectei mature este realizată de obicei noaptea iar lichidul secretat este toxic şi determină inflamaţii şi iritaţii în zona afectată. În special pentru copii este periculos şi pielea poate rămâne iritată chiar şi o săptămână.

Aceste firme DDD care se ocupă de dezinsecţie, intreprin acţiuni eficiente încă de la prima intervenţie şi asigură rezultate pe termen lung. Totuşi, în funcţie de gradul de infestare este posibil să fie necesare mai multe intervenţii.

Alt articol de blog : Dezinsecţie şi deratizare pe cont propriu – de ce nu este bine să acţionezi pe cont propriu?

ploşniţe

De ce sunt neplăcute aceste ploşniţe?

Aceste ploşniţe deşi nu sunt purtătoare de boli sau să cauzeze alte complicaţii, este destul de inconfortabil să împarţi patul cu aceştia. Dacă în cazul ţânţarilor aceştia pot fi omorâţi şi cu ajutorul soluţiilor din comerţ, pentru ploşniţe este nevoie de soluţii mai puternice. Sunt rezistente la frig şi pot trăi perioade îndelungate fără a se hrăni. Ca orice alt dăunător se înmulţesc cu uşurinţă depunând o cantitate impresionantă de ouă.

Dacă problema nu este decât într-un stadiu incipient şi nu doreşti încă să apelezi la servicii de dezinsecţie specializate este esenţial ca încă din primele momente în care ai descoperit problema să scoţi toată lenjeria de pat şi să o speli la temperaturi mari. Toate lucrurile din interiorul camerei trebuie să fie curăţate bine şi dezinfectate. Având în vedere că aceste ploşniţe sălăşluiesc în salteaua de pat trebuie să o scoţi la soare pentru timp îndelungat. Pentru o perioadă menţine o curăţenie exemplară şi igienizează totul în profunzime pentru a scăpa de această problemă neplăcută.

Apelează la firme specializate pentru soluţii optime şi de durată

Dacă doreşti să te asiguri că se realizează o dezinfecţie dar şi o dezinsecţie ca la carte, să apelezi la o firmă specializată rămâne cea mai bună soluţie. În ceea ce priveşte dezinsecţie preţ acesta este unul rezonabil, corelat cu serviciile de calitate pe care ţi le punem la dispoziţie. Pentru mai multe informaţii te aşteptăm pe website-ul nostru www.solutionatac.ro sau să ne contactezi.

Următorul articol de blog : Cadouri personalizate pentru momente de neuitat2 thoughts on “Dezinsecţie ploşniţe – descoperă cum poţi scăpa eficient de acestea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps