Articole off-page SEO Press

Leasing auto – tot mai cunoscut pe piață astăzi

Leasing auto – tot mai cunoscut pe piață astăzi

Leasing auto devine un termen din ce în ce mai cunoscut pe piața din România, pentru că procesul este simplu, beneficiile extrem de atrăgătoare, iar riscurile minime.

Atât leasingul auto operațional cât și cel financiar, sunt tot mai căutate, dar există o diferență între ele, și trebuie să fii informat despre aceasta în momentul în care dorești să faci o achiziție. Leasingul financiar se finalizează, la sfârșitul contractului, cu faptul că tu rămâi proprietarul acelei mașini, iar la cel operațional mașina trebuie înapoiată firmei. Între aceste două modalități există avantaje și dezavantaje pe care, la fel, trebuie să le cunoști.

Trendul leasingului auto personal depășește metodele tradiționale de achiziție auto, așa cum sunt creditele auto, în care ai de plătit și un avans și rate lunare. Este cu mult mai simplu, persoana care ia o mașină în leasing auto, nu va fi proprietara acelei mașini, ci o va închiria pe termen lung, să zicem, iar asta va face ca ratele lunare să fie mai accesibile ca valoare.

leasing auto

Leasing auto – RateAutoSh

Suntem dealer autorizat în comercializarea de mașini importate second hand, și vă punem la dispoziție pe lângă o gamă variată de autovehicule și numeroase variante de achiziționare.

O metodă este leasingul auto disponibil pentru persoane fizice cât și juridice. Indiferent de nivelul de venit și bonitatea financiară, rata de chirie este fixă și include impozit auto, asistență rutieră și sistem de localizare, utilizatorul putând achiziționa autovehiculul la sfârșitul contractului. În baza câtorva documente simple și ușor de obținut, în 24 de ore îți comunicăm condițiile de finanțare.

Rata de leasing este fixă pe toată durata contractului, și nu există costuri sau comisioane ascunse. Indiferent de nivelul de venit, vechime sau situație financiară, poți accesa sistemul nostru de leasing fără niciun fel de probleme. Nu mai sta pe gânduri și te așteptăm să intri pe site-ul nostru chiar acum.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps