Articole off-page SEO Press

Requiem – 20 de ani de experiență în servicii funerare

Requiem – 20 de ani de experiență în servicii funerare

În cei peste 20 de ani de la înființare, compania Requiem a câștigat încrederea clienților, prin înaltă calitate, promptitudine, seriozitate și atenție la detalii. Activăm în domeniul serviciilor funerare și în fiecare zi devenim din ce în ce mai buni pe această piață, pentru că ascultăm fiecare persoană care ne caută serviciile și încercăm să îi oferim cele mai bune soluții. În timp, valorile care ne reprezintă au început să vorbească pentru și despre noi, iar astăzi suntem recunoscuți la nivel național și internațional.

Știm că pierderea unei persoane dragi este un eveniment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. De aceea, scopul nostru este acela de a vă ajuta să vă ocupați de toate cele necesare, pentru pentru ca toți cei care doresc să își poată lua rămas bun așa cum se cuvine de persoana decedată.

Alt advertorial seo: Repatriere din Uniunea Europeană prin intermediul Requiem

requiem

Ce servicii oferă Requiem?

Oferim o gamă largă de produse și servicii, astfel încât chiar și cele mai exigente cerințe sunt îndeplinite cu succes. Din oferta Requiem fac parte toate varietățile de servicii funerare, de la toaletare și îmbălsămare, până la sicrie, coroane, accesorii, transport și chiar servicii de catering oferite de restaurantul propriu. De asemenea, dispunem de acreditările necesare pentru a obține documentația și a efectua transportul internațional și repatrierea decedaților din țări precum Germania, Franța, Spania, dar și alte state ale Uniunii Europene. Totodată, pentru a vă lua o povară de pe umeri, ne putem ocupa și de crearea dosarului necesar pentru obținerea ajutorului de înmormântare oferit de statul român.

Noi credem că în momentele dificile este important să ai alături pe cineva cu expertiză. Astfel, poate cel mai important serviciu pe care îl avem disponibil este consilierea gratuită pe care o oferim familiei pe tot parcursul evenimentului funerar.  

Așadar, echipa Requiem vă propune să facem echipă pentru a cinsti așa cum se cuvine memoria celor care nu mai sunt printre noi.

Următorul articol de citit: Repatriere din Franța în condiții optime2 thoughts on “Requiem – 20 de ani de experiență în servicii funerare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps